3 spermadodende voedselproducten die mannen strikt moeten vermijden

3 spermadodende voedselproducten die mannen strikt moeten vermijden

Het is belangrijk om te begrijpen.

dat onze voeding een cruciale rol speelt om onze gezondheid onder controle te houden. Hoewel regelmatig sporten en stressmanagement hun eigen aandeel hebben in het handhaven van een goede gezondheid, neemt wat je eet nog steeds de bovenste plaats in.

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met uw dieet en voeding als u van plan bent om een baby te krijgen. Als je moeite hebt om zwanger te worden, is het misschien tijd om aandacht te schenken aan wat je eet.

Terwijl vrouwen vaak wordt gevraagd om over te schakelen op vruchtbaarheidsvriendelijk voedsel zoals knoflook en yams als ze zwanger proberen te worden,

is ook belangrijk wat mannen eten.

Dit komt omdat bekend is dat bepaalde voedingsmiddelen de spermakwaliteit schaden en ook de telling ervan kunnen beschadigen.

Een man wordt geacht een laag aantal zaadcellen te hebben als hij minder dan 39 miljoen zaadcellen per ejaculatie heeft. Een laag aantal zaadcellen wordt ook wel oligospermie genoemd.

Dus, mannen als je probeert een baby te plannen,

is het het beste als je uit de buurt van de hieronder genoemde etenswaren blijft:

Mannen, let op. Alcoholgebruik, zelfs in gematigde hoeveelheden, kan uw seksuele drang aanzienlijk beïnvloeden. Aan de andere kant kan zwaar en consistent drinken grote schade aanrichten aan je testosteronniveaus en je spermatelling verlagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *