3 sterrenbeelden die zullen profiteren van de komende Mercury-transit!

3 sterrenbeelden die zullen profiteren van de komende Mercury-transit!

Volgens astrologische overtuigingen heeft.

de planeet Mercurius een bolwerk over de belangrijkste redeneercentra van onze hersenen, die onze intelligentie, intellect en analytische vaardigheden beheersen en ook onze emotionele redenering temmen. Vandaar dat de manier waarop het wordt gepositioneerd het vermogen heeft om uw leven op een positieve of negatieve manier te beïnvloeden.

Momenteel begint Mercurius over te gaan naar het waterteken, Schorpioen (vanaf ongeveer 31 oktober) en zal daar blijven tot 25 december. Deze specifieke doorvoer zal veranderingen voor alle sterrenbeelden doorvoeren en een groot aantal veranderingen inluiden, goed en slecht. Volgens astrologische positionering zal de komende Mercurius-doorvoer in Schorpioen echter de meest positieve effecten hebben op drie specifieke tekenen.

Neem een kijkje als je een van de gelukkigen bent die de vruchten plukt van deze transit!

De retrograde en beweging van Mercurius in uw huis draagt bij aan het gevoel van perfectie dat u wilt bereiken. Het is een geweldige periode voor u om financiële overwinningen te behalen en uw creatieve en artistieke vaardigheden te verbeteren. Positiviteit komt binnen en helpt je negatieve aura’s op te ruimen die je in het verleden hebben gehinderd. Gezondheidsproblemen zullen ook beginnen af te nemen. Met een meer geconcentreerde focus, zul je in staat zijn om te bereiken wat je wenst. Je zult merken dat je geniet van het gezelschap van mensen die je openstellen voor nieuwe ervaringen.

Je zult ook nieuwe kansen vinden die aan je deur kloppen, wat je al heel 2019 hebt gewenst! Veel succes verder.

De aanstaande retrograde kan onderdak bieden aan je beschermersterren en emotioneel uitputtend blijken te zijn. Het heeft echter wel goed nieuws voor u. Je harde werk en toegewijde inspanningen beginnen eindelijk resultaten te zien, met mooie beloningen. Dit is een belangrijke transitie die heel wat veranderingen in je leven met zich mee zal brengen, die je misschien kan overweldigen of uit stress kan brengen. Het wordt echter geadviseerd om de hele tijd een positieve houding aan te houden en geen extra stress aan te nemen die van invloed kan zijn op uw gezondheid. Stress kan je ook vatbaar maken voor chronische infecties en allergieën, dus let goed op. Het handhaven van een optimistische houding zal in uw pas werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *