Deze 3 persoonlijkheidstypes zijn het meest waarschijnlijk vals te spelen.

Deze 3 persoonlijkheidstypes zijn het meest waarschijnlijk vals te spelen.

Als het gaat om romantische relaties, kun je nooit te zeker zijn.

Er is niets in deze wereld dat je kan voorbereiden op de achtbaanrit die gepaard gaat met de onzekerheid van ontrouw en liefdesverdriet. Het is echter ook belangrijk om te bepalen hoe iemand zich in een relatie gaat gedragen.

Niemand wil tenslotte een relatie hebben waar er kans is om bedrogen te worden. Veel experts geloven dat er bepaalde persoonlijkheidstypes zijn die meer vatbaar zijn voor ongelovigen. Het beroemde Myers-Briggs-type kan zelfs inzicht geven in het gedrag van uw partner in een relatie.

Voor de niet-ingewijden werd Myers-Briggs Type Indicator ontwikkeld door het moeder-dochter duo, Katharine Briggs en Isabel Briggs Myers, in de jaren veertig.

Deze test is wereldwijd ongelooflijk populair geworden omdat het mensen helpt hun persoonlijkheidstype te bepalen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat zelfs als uw persoonlijkheidstype niet precies synchroon loopt met hoe u in het echte leven op verschillende situaties reageert, het toch interessant is om inzicht te krijgen in de factoren die van invloed zijn op uw persoonlijkheid.

Houd er echter rekening mee dat de werkelijke persoonlijkheid van een persoon wordt gevormd door zijn eigen geloofssysteem, waarden en beslissingen voordat hij op het pistool springt.

Het ESFP-persoonlijkheidstype (Extraversie (E), Sensing (S), Feeling (F), Perception (P) is de charmeur van het lot en houdt ervan mensen te entertainen. Met een ESFP in de buurt, wees gerust dat u geen saai moment, dankzij hun spontaniteit. Omdat ze vol energie zijn, is het vanzelfsprekend dat ze de neiging hebben om hun ogen te pakken.

Ze zijn uiterst sociaal en houden ervan om een goede tijd met hun vrienden te hebben.

Een sociale vlinder zijn wordt geleverd met het label van een dwaaloog. Ze hebben een onsterfelijke behoefte om voortdurend te worden vermaakt, waardoor ze in de verleiding kunnen komen ontrouw te zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden, houdt het ENTP-persoonlijkheidstype (Extravert, Intuïtief, Denken, Waarnemen) ervan om de conventionele noties te doorbreken. Ze zijn logische denkers en goede debaters. Sterker nog, ze zouden gewoon kunnen argumenteren dat ze uit een argument komen. Debater zijn kan echter werken als een tweesnijdend zwaard omdat ze zich snel vervelen met routine en op iets nieuws willen focussen.

Ze geloven ook dat regels bedoeld waren om te worden overtreden, een gedragskenmerk dat het moeilijk maakt om zich aan slechts één relatie tegelijk te houden.

De ESTP (Extraversion (E), Sensing (S), Thinking (T), Perception (P) is gemakkelijk de meest sympathieke van alle persoonlijkheidstypes. Het is niet ongewoon om getuige te zijn van hen omringd door een groot aantal mensen, die een stuk willen ESTP’s zijn degenen die het feest beginnen met de verhalen van hun avonturen.

Ze zijn goede vertellers en gedijen op sociale interactie. Ze vinden het ook leuk om in het moment te leven en er het beste uit te halen – niet bepaald een ideale eigenschap voor iemand die een langdurige verbintenis wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *