Gewichtsverlies: het beste plan van maandag tot zondag om binnen een week af te vallen

Gewichtsverlies:

We moeten het er allemaal over eens zijn dat ons motivatieniveau op verschillende dagen anders is.

Net als op maandag voelen we ons helemaal opgepompt en zitten we vol met motivatie, maar als het woensdag wordt, beginnen we ons gemakkelijk te maken over onze fitnessdoelen.

Als dit ook bij jou het geval is, zijn hier enkele eenvoudige stappen, een voor elke dag van maandag tot zondag om je gemotiveerd en vol te houden gedurende de week.

Gebruik maandag als de dag om de rest van de week te plannen. Markeer uw agenda met alle plannen, inclusief alle diners en happy hours die u van plan bent bij te wonen. Plan strategisch over hoe u de extra calorieën die u daar zult consumeren in evenwicht zult houden.

De meesten van ons wachten op maandag om ons nieuwe dieet of trainingsschema te starten, omdat de motivatie op zijn hoogtepunt is. Stel 45 minuten eerder een alarm in en ga naar de sportschool of ga hardlopen. Volg uw training met een gezond en gezond ontbijt.

Zorg ervoor dat je Griekse yoghurt, eieren, groenten en bessen in je ontbijt opneemt.

Enkele van de meest voorkomende Google-vragen zijn hoe om gewicht te verliezen, gezonde manieren om gewicht te verliezen, dieet om af te vallen en dergelijke zoekopdrachten komen vaker voor op maandag en dinsdag dan op andere dagen van de week. Dit werd opgericht door een onderzoek uitgevoerd door San Diego Staatsuniversiteit. Maar ga niet alleen op zoek naar willekeurige vragen, maar zoek blogs en websites die u inspireren en abonneer u op hen.

Omdat dit de dag is waarop je motivatieniveaus beginnen te dalen, doe je iets dat je opwindt. En omdat de meeste mensen van winkelen houden, is dit het moment om je fruit, groenten en yoghurt te vullen.

Ook zijn woensdag de minst drukke dagen op de markten, waardoor je in alle rust kunt winkelen.

Gymbezoek daalt drastisch na donderdag, zegt een studie uitgevoerd door Johns Hopkins University. Omdat u waarschijnlijk de sportschool op vrijdag overslaat, moet u ervoor zorgen dat u uw training op donderdag niet overslaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *