Het zal het gelukkigst zijn voor deze 5 zonnetekens vanwege de zonpositionering

Het zal het gelukkigst zijn voor deze 5 zonnetekens vanwege de zonpositionering

Karwa Chauth is een eendaags festival dat met veel enthousiasme en ijver wordt gevierd door getrouwde vrouwen in India.

Op deze dag vasten getrouwde vrouwen vast van zonsopgang tot maansopgang en bidden voor het lange leven, de welvaart en de goede gezondheid van hun man. De voorbereiding op Karwa Chauth begint meestal bijna een week van tevoren als getrouwde vrouwen zich voorbereiden op deze viering van samenzijn en liefde.

De laatste tijd hebben zelfs mannen deelgenomen aan het vieren van dit gunstige festival door voor hun partners met evenveel opwinding en liefde te vasten. Dit jaar wordt Karwa Chauth gevierd op 17 oktober en de planetaire posities kunnen een grote omwenteling veroorzaken in het leven van mensen met verschillende zonnetekens.

Tegelijkertijd zal de positie van de zon echter extreem veel geluk hebben voor mensen met vijf zonnetekens. Lees meer over deze vijf gelukkige zonnetekens en het effect van Sun’s positionering:

Er komt goed nieuws op je af, Ram.

De transit van de Zon op de dag van Karwa Chauth kan je zoektocht om een nieuwe baan te vinden misschien versnellen, zoals in het zevende huis van de mensen van Ram. De kans is groot dat je zelfs de jackpot wint met je droombaan. U moet echter uw humeur en houding onder controle houden, anders kunt u enig verlies ervaren.

Als je een baby wenste, kan de positionering van de zon op deze Karwa Chauth je wens gewoon uitkomen. De doorvoer van de zon zal in het tweede huis voor de Maagd zijn,

wat betekent dat je ook voor je gezondheid moet zorgen tijdens deze periode.

De doorvoer van de Zon zal in het 11e huis van Boogschutter zijn en kan misschien succes brengen in de professionele arena. Je zult de steun van collega’s op het werk krijgen en je kunt ook een tegenstander met je humor verslaan. Een speciaal geschenk van een geliefde staat ook op kaarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *