Verhaal over gewichtsverlies: “Ik kon mijn veters niet strikken vanwege mijn gewicht!”

Gewichtsverlies verhaal:

Toen de extra kilo’s op elkaar stapelden,

was de 28-jarige Siddharth Sharma moe van de manier waarop hij zijn leven leidde. Met absoluut hard werken en vastberadenheid veranderde hij zijn levensstijl, vocht al het gewicht en werd gezonder! Lees zijn verhaal om te weten hoe hij het onmogelijke deed en in slechts 3 maanden weer in vorm kwam.
Naam: Siddharth SharmaBeroep: Zakenman
Leeftijd: 28 jaar
Hoogte: 5 voet 9 inch
Hoogste geregistreerde gewicht: 105 kg
Gewichtsverlies: 20 kg
De duur die ik nodig had om af te vallen: 2,5 maanden

Het keerpunt: ik was al niet blij met de manier waarop ik mijn leven leidde.

In het jaar 2014 had ik echter mijn rechterhand gebroken en deze was chirurgisch geplateerd. Iemand merkte op dat ik vanwege hetzelfde niet zou kunnen afvallen. Bovendien was het echt hartverscheurend om mijn eigen schoenveters niet te kunnen strikken. Ik was vastbesloten om gewicht te verliezen en fitter te worden, omdat ik wilde bewijzen dat iedereen ongelijk had.

Mijn ontbijt: ik heb poha (zonder aardappel), een glas karnemelk en een handvol geweekte amandelen
Mijn lunch: twee chapatis met een kom chana dal en gekookte groenten
Mijn avondeten: ik heb een kom gekookte dal, een portie tofu paneer en sojabrokken

Pre-workout maaltijd: ik drink fles kalebasensap

Maaltijd na de training: een handvol amandelen en walnoten
Ik geef me over: ik geloof niet in het concept van cheat-dagen en ik heb zelfs geen enkele dag bedrogen tijdens mijn reis naar gewichtsverlies.
Mijn training: Mijn trainingsroutine bestaat uit het volgende:
1. ‘s Ochtends minimaal 7 kilometer non-stop joggen
2.20 minuten op de loopband
3.20 minuten crosstrainer
4. Buiktraining van 30 minuten
5. Wat lichte beentraining
Recepten met weinig calorieën Ik zweer bij me dat ik insta op poha met een kom wrongel als mijn favoriete caloriearme recept.
Fitnessgeheimen die ik heb onthuld: ik geloof sterk dat gewichtsverlies een dieet van 50 procent en een training van 50 procent is. Daarom wijk ik niet af van mijn dieet, ongeacht hoeveel ik verleid word.
Hoe blijf ik gemotiveerd?

Mijn grootste motivator tijdens deze reis van het gewichtsverlies was de constante waardering van mensen om me heen.

Hoe zorg je ervoor dat je de focus niet verliest? Ik heb een heel lange weg afgelegd en mijn gewichtsverliesprestaties houden me gefocust. Bovendien ben ik verliefd op de nieuwe levensstijl die ik heb aangenomen.
Wat is het moeilijkste deel van overgewicht? Het was hartverscheurend toen ik niet eens mijn eigen schoenveters kon strikken.
Welke vorm zie je jezelf 10 jaar later? Ik wil mijn hele leven fit en gezond blijven en wil anderen helpen gezondheidsproblemen te bestrijden.

Wat zijn de levensstijlveranderingen die u hebt aangebracht?

Er zijn verschillende levensstijlen veranderd die ik heb gemaakt. Sommige ervan zijn:
1. Op tijd slapen en wakker worden
2. Mijn maaltijden op tijd eten
3. Alle soorten junkfood en snoep mijden
4. Veel water drinken (minstens vijf keer per dag)
Wat was het laagste punt voor jou? Het was een heel lage fase in mijn leven toen ik in 2016 de diagnose leververvetting kreeg, die te hoog

Lessen getrokken uit gewichtsverlies: ik heb me gerealiseerd dat echt falen is wanneer je stopt met proberen. U moet wegblijven van negatieve mensen die u afleiden van uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Je moet ook leren rusten als je moe bent en je dromen niet opgeeft.

One Comment on “Verhaal over gewichtsverlies: “Ik kon mijn veters niet strikken vanwege mijn gewicht!””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *